«

»

Jan 14

Helgens seriespel

Nu på söndag är det dags att dra igång vårens seriespel. Det är hemmamatcher för både a och b-laget och vi kommer hålla till på Toyotacenter. Matcherna börjar samtidigt kl 12:00 och det finns möjlighet att komma dit och kika på matcherna. Om man vill kan man även följa oss live på nätet då 6 av partierna kommer att kunna ses på Örebro Läns Schackförbund.

A-laget har en mycket viktig match mot Jönköping där båda lagen delar på serieledningen med full pott. Vinnaren har ett mycket bra utgångsläge inför fortsättningen.

B-laget spelar mot Kungsör och även den matchen ser ut att bli en spännande historia. Vid poäng får vi ett betryggande avstånd ner till sistaplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>