«

»

Jan 23

A-laget går som tåget

A-laget stod för en mycket bra insats i söndagens toppmöte med Jönköping och vann med säkra 5-3. Därmed rycker de ifrån lite i toppen och det ser riktigt bra ut i nuläget. Hoppas våren fortsätter på samma sätt.

B-laget hade det lite tuffare mot Kungsör med ett ganska stort rankingmässigt underläge. Men det började riktigt bra och när 4 partier var färdigspelade ledde vi med 2.5-1.5, samtidigt som det såg jämnt ut i de övriga partierna vid den tidpunkten. Men sen började det gå lite sämre i några partier och Kungsör lyckades vända matchen och vinna med 5-3.
Samtidigt vann Linköping sin match och nu ser det riktigt jämnt ut i tabellen. Ser ut som att det hela kan komma att avgöras i sista omgången vilket lag som kommer på sista plats för nedflyttning. Spännande blir det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>