«

»

Feb 02

Seger i Falköping

”A-laget går som tåget” har vi kunnat läsa, ett segertåg än så länge. Vi reser dock till bortamatcherna i bil, senast i söndags, den 31:a januari. Match mot Skaraborgsalliansen stod på programmet, vi kom till Falköping strax före 11. De har en egen klubblokal, aningen trång och varm men fullt godkänd. En lätt syrebrist drabbar ju dessutom båda lagen lika.

Vi var knappa favoriter med något högre medelranking och det kändes som om vi hade bra kontroll hela tiden. På bord 6-8 kändes det väldigt säkert. Tre segrar efter bra spel av Patrik Larsson (hittills 4,5/5), Per Sundelius och Magnus Jonsson. På borden 1-5 fyra remier och en förlust. Fullt godkänt även det. Vi vann alltså med 5-3 och den som vill se bordsresultat och rankingtal tar förstås en titt på schack.se

Lars Blomström

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>