«

»

Feb 04

Förlust för andralaget mot Eskilstuna

Andralaget spelade i söndags bortamatch mot Eskilstuna. Eskilstuna var storfavoriter och höll också för trycket, men vi gjorde en hyfsad insats. Alexander Lindén (7:e bord) fick ett kungsanfall mot sig och förlorade relativt snabbt sitt parti. Detta följdes av förluster från Jan Hörngren (bord 4) och Joar Hörngren (bord 5) innan vi började ta några poäng. Efter att Gustav Hörngren (bord 6) vunnit på tid och Stefan Aldenmark (bord 8) vunnit komfortabelt, fanns ett visst hopp. Efter att Joel Schuurman förlorat på bord 2 var ställningen 2 -4 och både Anders Lindén (Bord 1) och Love Ivraeus (Bord 3) var tvungna att kämpa för vinst.  Det hela såg dock dystert ut då Love var i slutspel med var sin bonde och var sitt torn och Anders låg 2 bönder under i sitt slutspel. Efter att Loves parti mynnat ut i remi var Anders snabb att ge upp sitt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>