«

»

Mar 01

Serieseger för A-laget

Med en match kvar i div 1 västra har vi redan vunnit serien och kvalificerat oss för Superettan-kval. I söndags 28/2 mötte vi Alingsås SS på hemmaplan och siffrorna 5-3 kunde ha blivit större. Curt spelade svart mot Anders Wengholm (svensk juniormästare 1974!), räknade bäst i ett komplicerat mittspel och vann. Staffan vann tidigt bonde men kom sedan lite passivt och motståndaren grejade remi. Jag själv spelade ett händelselöst 24-dragsparti och när motståndaren föreslog remi ledde vi redan matchen, således delad poäng. Krister på fjärde fick in sin specialare mot Budapestgambit och vann snabbt. Stefan spelade ett svängigt parti men vann så småningom ett löparslutspel. Joakim spelade ett positionellt parti, vann bonde och så småningom pjäs, en säker etta. På sjunde och åttonde förlorade Patrik respektive Magnus, båda påtagligt besvikna efter att ha tappat fina ställningar. Om lagledar´n känner dem rätt så blir det knutna nävar och revansch i säsongsavslutningen.

Den som vill njuta av tabellen går in på schack.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>