«

»

Mar 10

Mycket schack i helgen

En massa schack blir det i helgen.

På lördag är det dags för juniorernas GP-serie och tävling i Karlskoga. Vi samlas utanför vår klubblokal kl 08:30 för samåkning till Karlskoga. Åker man direkt dit är det anmälan innan 09:30.

På söndag är det dags för sista omgången i serien för våra 2 lag. ÖSS I har som sagt redan grejat seriesegern i div 1 och kvalmatch till superettan, men söndagens match är ändå mycket viktig. Vid vinst blir det hemmamatch i kvalet och kanske en något lättare motståndare (även om det inte kommer finnas några enkla motståndare i kvalet. Matchen på söndag är borta mot Majornas SS.

ÖSS II har en avgörande sista match mot Linköpings ASS II. Segraren i matchen grejar nytt div 2 kontrakt, men vi har fördelen att det även räcker med oavgjort i matchen för att hänga kvar. Så det kommer att bli mycket spännande för oss på söndag. Linköping brukar sända matcherna live så gå in på LASS hemsida och kolla om våra matcher finns tillgängliga om ni vill ha lite spänning på söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>