«

»

Mar 16

Seger i Göteborg

A-laget åkte till Göteborg i söndags, 28 mil enkel resa. Vi mötte Majornas SS som ställde upp med försvagat lag och dessutom en man kort. Kontraktet hade de säkrat i förra ronden.  Resultatet blev 5,5 – 2,5 för Örebro SS och vi vann således alla sju matcherna under säsongen vilket vi var ensamma om i division 1.

Som läsaren märker är jag lite diskret med de individuella resultaten vilket troligen beror på att jag själv förlorade… Skämt åsido, bordsresultat och tjusig tabell hittar ni på schack.se

På söndag, den 20:e, väntar säsongens svåraste prövning när vi ska möta Stockholms SS i en kvalmatch till Superettan. Stockholms SS är ett mycket starkt lag som vann div1 Norra. Vi måste plocka fram något som liknar B-lagets insats mot Linköping för att det ska gå vägen. Matchen startar 11.15 på Toyota Center.

Efter kvalmatchen återkommer jag med ett referat och med en utvärdering av säsongen.

Lars Blomström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>