«

»

Feb 08

Toppmatch i Div I Östra

Vårat A-lag har som bekant gått som tåget i div 1 Östra och radat upp segrarna. I helgen var det dags att åka till Stockholm och möta det lag som närmaste hotade i tabellen, Kristallen SK.

Redan på förhand kunde förstås att det skulle bli en tuff match då ÖSS saknade flera tongivande spelare och inte blev det lättare då en krånglande väckarklocka gjorde att vi bara blev sju man. Detta mot ett lag som mönstrade en stark uppställning som slutade med 2122.

Men skam den som ger sig, de närvarande spelarna vågade tro på att en vinst fortfarande var möjlig. Efter några timmars spel såg det bra ut på samtliga bräden och de poäng som tickade in gav ömsom poäng till Örebro. Matchen var sedan öppen ända till slutet, då vi behövde vinna på de två sista brädena. Tyvärr blev det bara 1,5 poäng där och därmed förlust med minsta möjliga marginal, 3,5-4,5.

En riktig kämpainsats som föll på målsnöret, men trots den snöpliga förlusten behåller ÖSS serieledningen med 0,5 partipoäng!!

Nu närmast väntar ännu en tuff bortamatch mot Västerås SK 2, som förmodligen blir helt avgörande i kampen om seriesegern.

Så vrid upp era väckarklockor och vässa schackformen, Söndagen den 5 mars är det dags att visa var skåpet ska stå! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>