«

»

Aug 05

Allsvenskan 2016/17 avslutad

Örebro SS 1 vann sin match i seriens sista rond och slutade därmed 2:a i div 1 Östra, något som de säkerligen siktar på att överträffa nästa säsong.

Örebro SS 2 åkte på en förlust med 1-7 mot Schack 08 Norrköping 2, och slutade därmed näst sist i serien och förpassas till div 3. Det är i nuläget inte helt klart om laget kan få ett ”wild card” och stanna kvar i serien, då det brukar finnas platser kvar att fylla i serien. Mer information om detta meddelas när höstsäsongen närmar sig.

Ervalla SS 1 förlorade mot Kristallen SK och slutade sist och åker ner i div 2. Ervalla SS 3 toppade upp laget, men det räckte ändå inte till utan slutade med förlust. Däremot lyckades Örebro SS 3 avsluta med oavgjort på bortaplan mot Västerås SK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>