«

»

Aug 05

GP-seriens säsongsavslutning

Dyltaexpressen – final i Örebro GP
7:e maj avslutades Örebro GP traditionsenligt med Dyltaexpressen. I gymnasieklassen stod kampen om GP-segern mellan Viktor Wernholm, Hallsberg SS, och Alexander Lindén, Örebro SS. I år lyckades Viktor ta revansch och vann både tävlingen och GP-serien, före Alexander. På 3:e plats, i både tävlingen och GP-serien, kom Timmy Sandell, Ervalla SS.
Lukas Lundblad, Örebro SS, var redan innan tävlingen klar segrare i GP-seriens högstadieklass. Lukas stannade dock inte av utan vann även denna tävling, före Elwis Ärlegård, Ervalla SS, och Herman Ängsved, Örebro SS. Herman blev därmed 2:a i GP-serien där Emilia Sörman, Ervalla SS, tog 3:e platsen.
För första gången i GP-seriens långa historia, fick vi äntligen en tjej som slutsegrare. Mellanstadieklassen vanns av Tess Lindén, Örebro SS, dessutom före en annan tjej, klubbkompisen Sofi Viklund. I tävlingen var det dock Sofi som vann före Tess. 3:a, både i tävlingen och GP-serien, blev Joel Fredlund, Örebro SS.

Lågstadietävlingen vanns av Fridolf Ilbratt, Ervalla SS, före Melker Mangnäs, Örebro SS, och Lukas Vartiainen, Ervalla SS. Lukas säkrade därmed segern i GP-serien, före klubbkompisarna Adam Elofsson och Måns Johansson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>