«

»

Aug 05

Lukas Larsson vinner schackfyranmästaren!

Lukas Larsson segrade i riksfinalen i schackfyranmästaren.
För en dryg vecka sedan avslutades årets SM i Stockholm. Första klassen som avgjordes var riksfinalen i Schackfyranmästaren. Denna vanns av Lukas Larsson, Örebro SS, i stor stil. Lukas vann samtliga sina partier. Ett stort GRATTIS till Lukas!!
I övrigt var det länets ungdomar som stod för de fina resultaten. Alexander Lindén, Örebro SS, delade segern i sin Weekendgrupp. Viktor Wernholm, Hallsberg SS, vann sin grupp i klass 3 och Daniel Skoog, Örebro SS, vann sin klass I grupp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>